Velkommen til DHBK ungdom

Velkommen: Du ønskes hermed velkommen som ny spiller i Dalum Hjallese Badmintonklub.

Som ny spiller, er du velkommen til at prøvetræne 3 gange før du beslutter om du vil gå til badminton.

Tilmelding: Hvis du efter 3. træning beslutter dig for at træne badminton hos os, skal du gå ind på www.dhbk.dk og melde dig ind i klubben. Dette gøres ved at trykke på ungdom nederst øverst på siden og vælge betal kontingent. Her vælges den årgang du er født.

Indeholdt i kontingentet er to ugentlige træninger. Du skal tale med din træner om hvilke hold du kan træne på. Alternativt kan du skrive til cheftræner Anette Carstens på ungdomchef@dhbk.fk Så vil hun sørge for at du får besked om hvilke dage du kan træne.

Facebook: Det er vigtigt, at du samtidig med at du melder dig ind på klubbens hjemmeside, melder dig ind i DHBK ungdoms facebookgruppe. Her bliver vigtige arrangementer og informationer slået op.

Badmintonpeople: I badminton skal man selv melde sig til stævner. Dette gøres på www.badmintonpeople.dk.  Du skal oprette dit barn som bruger på denne hjemmeside, og kan derefter tilmelde barnet til stævner. Du skal være opmærksom på, at der er en egenbetaling for hvert stævne man tilmelder sig.

Klubben vil gerne opfordre til at man spiller stævner. Disse stævner giver børnene mulighed for at træne deres færdigheder, og i kampsituationer rykker spillerne sig ift. spilforståelse og glæde ved spillet.

Det er således ikke trænerne der arrangerer stævner. Man skal selv aktivt vælge de stævner man synes ens barn skal til. Vi opfordrer til at man tager afsted sammen med holdkammerater, og aftaler dette indbyrdes. Klubbens egne stævner fremgår af aktivitetskalenderen på side 4.

Klubben udvælger særlige fokusstævner, hvor det tilstræbes, at der kommer en træner med til stævnet, således at man er afsted som klub. Til disse stævner vil der være et banner i hallen, som viser hvor DHBK holder til. Disse stævner meldes ud på Facebook og pr. mail.

Alle nye spillere starter med at spille i D-rækken for deres årgang. Med vundne kampe kan man rykke op.

Monradstævner: Som ny spiller har man muligheden for at komme til Monradstævner. Disse stævner er særlige stævner for nye spillere, hvor man spiller mod modstandere, der er på samme niveau som en selv. Dette er en god måde at starte på.

DHBK afholder to årlige Monradstævner, og i tillæg er der Monradstævner i andre klubber. Vores monradstævner ligger første søndag i november og sidste søndag i februar. I vil modtage invitation til Monradstævner på Facebook og mail. Vi anbefaler, at man prøver kræfter med disse stævner.

Holdturnering: Klubben melder hvert år interesserede spillere til en holdturnering. Deltagelse i holdturneringen er frivillig, men har man først sagt at man gerne vil spille i turneringen, forventes det, at man bakker op og møder til kampdagene. Ønsker dit barn at være med i en tilbudt holdturnering, vil du få flere og konkrete informationer på mail.

Problemer: Vi oplever at nye brugere af www.badmintonpeople.dk kan finde hjemmesiden forvirrende. Du finder brugervejledninger til badmintonpeople på DHBK ungdoms facebookside under ”seneste gruppefiler” (se yderst til højre). Oplever du problemer, anbefaler vi, at du spørger din træner eller kontakter ungdomsudvalget på BLF@avantiit.dk. Så vil Berit Schultz være behjælpelig.

 

Årsaktiviteter:

Se yderligere informationer om årsaktiviteter og datoer på www.dhbk.dk.

Velkommen til DHBK!

Klik her for at downloade version

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.