Trænere

Senior-cheftræner Frederik Horn

Tlf: 50566766

Mit navn er Frederik Horn, og jeg er ansvarlig træner for seniorafdelingen i DHBK. Jeg står bl.a. for den daglige træning og coaching til holdkampe.

Jeg har en masseforskellig træneruddannelse bl.a. fra Badminton Danmark, DIF, BWF og DGI.

Badminton har været min primære beskæftigelse siden august 2013, hvor jeg har været træner i mange forskellige klubber primært i Sydvest- og Sønderjylland. Jeg er pt. hovedtræner i Odense OBKs ungdomsafdeling, hvor jeg har ansvaret for alt til og med U13. Derudover er jeg også assistentcoach på OBKs 1. Hold.

Jeg tror på, at badminton er sjovest, når man er dygtig. Det ligger mig på sinde, at alle skal have muligheden for at blive så dygtige, som de kan, under de rammer, vi kan tilbyde i DHBKs seniorafdeling.

Seniortræner Thomas "TK" Kjær

Tlf: 29925729

Jeg er 45 år og bosat i Dalum med min hustru og 3 børn.

Er uddannet lærer fra Odense og har undervist i folkeskole/efterskole i 18 år. Nu er jeg på Hjemly Idrætsefterskole med tysk og badminton som primært arbejde.

Trænergerninger:

Jeg er træneropdraget i Frederikshavn og har siden 1998 været ungdom og seniortræner i Nørre Broby, Schorndorf (Tyskland), Dragør og BK 77, inden jeg kom til DHBK i 2018.

Jeg arbejder primært med ung-senior og seniorspillere nu.

Jeg har taget de kurser indenfor DGI/Badminton DK, som passer til ungdom og senior.

Træningsfilosofi:

”Det hele menneske” lyder så fint at skrive, men som social-offensivt menneske tager jeg også dette med ind på banen/til træning.  Samtale med spilleren til træning, før og under kampen (det taktiske/mentale) ser jeg som spændende og der, hvor jeg har min styrke. At skabe tryghed og klarhed for den enkelte spiller i forhold til den opgave, som venter og forventningsafstemme.

Helt generelt er min spillerfilosofi at ”få bolden rundt” og spille sikkert i singlen og i doublerne. 

Seniortræner Chris Christierson

Tlf: