Jeg har læst idræt på Københavns Universitet og så har jeg læst en kandidat i Folkesundhedsvidenskab i Esbjerg. Desuden har jeg en samfundsvidenskabelig Ph.D fra SDU. I dag arbejder jeg som HR-konsulent i Odense Kommune.

Jeg har været træner siden jeg var helt ung og som ungdomstræner har jeg blandt andet været ungdomselitetræner i Værløse, Esbjerg ESG, Greve og U13 landsholdstræner. På seniorsiden har jeg været træner for klubber og hold fra serie 2 til 2. division blandt andet Hillerød, Varde og senest Odense BK77 hvor jeg var træner sammen med TK.

 

Som træner er det vigtigt for mig, at der er gode relationer mellem træner og spiller og selvfølgelig spillerne imellem. Den relation skal vi bruge til at udvikle os, både som spiller/træner og som menneske. Udvikling er et af nøgleordene for mig som træner. Udvikling kan være mange ting og det kan ske på mange niveauer. Det er vigtigt for mig at man udvikle sig uanset om det så er teknik, taktisk, fysisk eller mentalt.

 

Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i DHBK og forhåbentligt være med til at fortsætte den positive udvikling der er i gang i klubben