Stævner:

I DHBK afholder vi forskellige typer af stævner. Vi afholder både begynderstævner og individuelle  pointgivende turneringer. Nedenfor kan du læse mere om de to typer af stævner samt finde datoer for planlagte stævner for den kommende sæson.

Monrad-stævner er for nye badmintonspillere. De henvender sig til spillere, der enten aldrig har prøvet kræfter med individuelle stævner eller som endnu ikke har opnået point til ungdoms-ranglisten.

Til Monrad-stævner spiller man små kampe til 21 point og efter den første runde vil vindere møde vindere og tabere møde tabere. På denne måde opnår vi hurtigt en stor grad af jævnbyrdighed og dermed nogle gode og sjove kampe.

Til disse stævner får alle deltagere en medalje med hjem. Stævnerne ligger i weekender og gerne om formiddagen. 

Udover vore egne Monrad-stævner arrangerer mange andre klubber på Fyn også Monrad-stævner. Datoer for dette vil løbende blive lagt ud på klubbens hjemmeside og på Facebook.

 

Individuelle stævner

I DHBK afholder vi hvert år fire individuelle stævner. Her tilmelder man sig i sin aldersgruppe og niveau. Hvis man har brug for hjælp til dette, er vi gerne behjælpelige. Det er nemlig vigtigt for børnenes udvikling som badmintonspillere at komme ud og afprøve det, de har lært til træning, i virkelige kampsituationer. Vi opfordrer derfor også til, at man prioriterer at kommer afsted til stævner nogle gange hen over sæsonen. Ud over at badminton er sjovt og giver en oplevelse af udvikling, så bliver det at klare sig godt til stævner ofte en stærk motivationsfaktor hos børn. Det styrker den badmintonfaglige og personlige udvikling, da de lærer at stræbe efter et mål, og da det kræver selvdisciplin og andre sunde karaktertræk.

Liste over stævner i DHBK:

Monrad-stævne:    3/10-2021 kl. 9-12

Monrad-stævne:    10/4-2022 kl. 9-12

Individuelt stævne:    11/9-2021 (Link: Indbydelse stævne 11 september 2021.docx)

Individuelt stævne:    8/1-2022 (link: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/VisInvitation/#91883)

Individuelt stævne:    19/3-2022 (link: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/VisInvitation/#91891 )

Individuelt stævne:    14/4-2022