I DHBK afholder vi forskellige typer af stævner. Vi afholder både begynderstævner og individuelle pointgivende stævner. Nedenfor kan du læse mere om de to typer af stævner samt finde datoer for planlagte stævner for den kommende sæson.

Monrad-stævner:
Monrad-stævner er for nye badmintonspillere. De henvender sig til spillere, der enten aldrig har prøvet kræfter med individuelle stævner eller som endnu ikke har opnået point til ungdoms-ranglisten.

Til Monrad-stævner spiller man små kampe til 21 point og efter den første runde vil vindere møde vindere, og tabere møde tabere. På denne måde opnår vi hurtigt en stor grad af jævnbyrdighed og dermed nogle gode og sjove kampe.
Til disse stævner får alle deltagere en medalje med hjem. Stævnerne ligger i weekender og gerne om
formiddagen.
Udover vores egne Monrad-stævner arrangerer mange andre klubber på Fyn også Monrad-stævner. Datoer for dette vil løbende blive langt ud på klubbens hjemmeside og på Facebook.

Individuelle stævner:
I DHBK afholder vi hvert år fire individuelle stævner. Her tilmelder man sig i sin aldersgruppe og niveau. Hvis man har brug for hjælp til dette, er vi gerne behjælpelige. Det er nemlig vigtigt for børnenes udvikling som badmintonspillere, at komme ud og afprøve det de har lært til træning i virkelige kampsituationer. VI opfordrer derfor også til, at man prioriterer at kommer afsted til stævner fordelt hen over sæsonen.

Liste over stævner i DHBK:

Monrad-stævne: 25/10-2020 kl. 9-12

Monrad-stævne: 7/2-2021 kl. 9-12

Individuelt stævne: 12/9-2020

Individuelt stævne: 9/1-2021

Individuelt stævne: 20/3-2021

Individuelt stævne: 1/4-2021